homescontents

Syndroom veroorzaakt verraad

Syndroom veroorzaakt verraad

Geen enkele vrouw houdt van de situatie wanneer de echtgenoot jaloers op elke post is. Meestal “gelukkige” eigenaren van zulke echtgenoten troffen zichzelf: “Jaloers – het betekent dat hij van houdt!”Maar hier is hoe te zijn, als de echtgenoot, verzekert in veergevoelens, tegelijkertijd duwt hij je in de armen van een ander?

Onlangs kwam er een vrouw bij de receptie bij de receptie met een ongewoon probleem “, zegt Family Psychoanalystal Olga Sorokina. – Elena is al vijf jaar getrouwd, haar man is voorbij met vijftien jaar oud, er is een kind. Ondanks de solide ervaring van het gezinsleven, is ze niet alleen de echtgenoot, maar volgens haar, elke dag verliefd op hem. Het gezin heeft nog nooit grote ruzies gehad, noch schandalen, noch om te veranderen – in het algemeen, idylle. En hier een paar maanden geleden leek de echtgenoot te veranderen. Hij begon elena te hint, dat als ze wil, hij zichzelf een andere man kan vinden. De argumenten klonken als volgt: ze was een jonge en aantrekkelijke vrouw, het is mogelijk dat ze een meer actieve seksleven nodig heeft. En hij, vanwege zijn leeftijd (45 jaar oud), kan niet langer een “hengst” in bed zijn. Ten eerste zag Elena deze hints als een grap, maar toen ging de echtgenoot van woorden naar actie. Hij begon vaak vrienden te bezoeken en elena met hen alleen te verlaten, adviseert constant de echtgenoot om naar de disco’s en in de bars te gaan, waar het tijdstip van bachelor meestal wordt gehouden, – in het algemeen, in het algemeen,. Met dit alles heeft Elena herhaaldelijk zijn echtgenoot verteld dat hij van hem houdt en haar seksuele leven past haar volledig. De man overtuigt haar echter om een ​​andere man in geliefden te hebben – vrij goed! Elena is bang dat haar man van haar houdt.

Volgens Olga Sorokina, het gedrag van zo’n man – de zaak is niet helemaal uit een reeks uit. Bovendien is een dergelijk fenomeen al lang bekend bij psychoanalytici en seksologen en wordt “beschermingssyndroom” genoemd.

In feite is het niets anders dan de meest echte fobie. Ondanks het feit dat een man die lijdt aan dit syndroom op elke manier de echtgenoot aan Adultra neemt, is de reden helemaal niet dat hij snikt. Integendeel, de ongelukkige, dus bang om zijn kostbare ‘tweede helft’ te verliezen, dat het gemakkelijker voor hem is om te zeggen: “Als je wilt veranderen,” Wat te lijden in het onbekende, instrueerde ze haar hoorns of niet. Meestal lijdt dit syndroom aan mannen die veel in de kindertijd hebben meegemaakt vanwege het “verraad” van de moeder. Ze verzekerde bijvoorbeeld de zoon die hij van hem houdt, en in feite meer tijd en haar man betaalde. Een volwassene worden, zo’n persoon verwerft ernstige onzekerheid, een complex van minderwaardigheid en is ook bang voor het herhalen van bedrog van een hechte man.

In de regel verschijnt dit syndroom bij mannen die veel ouder zijn dan hun vrouw en in het huwelijk leefden met haar vijf of meer. Bang dat hij http://physioeins-lu.de/2021/10/13/incontri-cima-bakeca-bakeca-incontri-santhia-9/ niet langer zo goed in bed is, zoals eerder, een man met angst wacht op dat de echtgenote moe zal worden van zo’n toestand van dingen, en ze zal een minnaar vinden. Fobias wordt vele malen geïntensiveerd als de vrouw mooi is en niet weigert te communiceren met andere mannen

Wat te doen?

In werkelijkheid is het syndroom van het provoceerbare verraad een manifestatie van banale jaloezie. Wat ze sterker is, hoe sterker de man zich wil bevrijden van pijnlijke psychologische spanning en de gemakkelijkste uitweg te vinden – in werkelijkheid om een ​​angstaanjagende situatie te verliezen.

Een man begint direct een vrouw naar Adultra te duwen. Als het weigert (evenals een normaal persoon in een dergelijke situatie), kan de man beginnen enkele tekenen van niet-bestaande verraad uit te vinden en zijn echtgenoot te dwingen om toe te geven aan een onvolmaakte overwinning. Het meest interessante is dat veel mannen veel lijden hebben aan het uiterlijk van dit syndroom – vanwege angst om de echtgenoot niet te bevredigen, kunnen ze moeilijkheden in bed ervaren. Maar wanneer een vrouw, oplevert om te vertellen over wat niet-bestaande roman, begint het onderwerp van zijn verraad te fantaseren, leidt een scherpe lozing van stress tot het feit dat zo’n man weer in Kazanov verandert!

Veel vrouwen, die dit opmerkt, worden genomen in de wortel van de verkeerde beslissing: een verborgen echtgenoot, ze beginnen voortdurend te vertellen “sprookjes”, die virtuele geliefden uitvinden. Verloren zo’n situatie kan erg lang zijn – totdat de man zich bevriest tegen het meel van jaloezie of terwijl de vrouw niet toestaat dat LGALA. In beide gevallen huilt de finale – afscheid.

Wat kan worden gedaan als u er zeker van bent dat de man lijdt aan het syndroom van het provoceerbare verraad?

Allereerst geen “sprookjes”. Overtuig de echtgenote die hij het enige en uniek is, maakt het vaker vakers, experimenteer in bed. Laat me begrijpen dat hij in termen van geslacht niet gelijk is.

Ten tweede hoeft u niet vrijwillig vier muren af ​​te sluiten, in de hoop dat, en wordt ze dichterbij, zijn jaloezie vermijden. Integendeel, we gaan vaak met mijn man viagra apotheek naar dezelfde disco of in de bars

, maar alle aandacht en tijd worden alleen aan hem gegeven. Ergens op het feest bij de vriendin zeggen: “Ik ben dol op mijn echtgename!”- Laat haar man horen dat je trots op hen bent.

Ten derde, neuk je man zelf! Schik hem ondervraging met verslaving: laat hem voelen in jouw plaats. Het keert het verlangen naar de meerderheid van “provocateurs” en blijf je doordringen op verraad.

Trouwens, merkten de psychoanalystoffen dat mannen die lijden aan dit syndroom uitgehold zijn van hun fobie toen ze leren dat de echtgenoot van plan is veel kinderen te maken. Ze geloven dat, aangezien de vrouw in een niermatron zal veranderen, het onwaarschijnlijk is om het aan het verraad te trekken, en kalmeren. Dus je kunt de echtgenoot hint die je droomt over een hele stapel kanalen, – het zal haar man en jij en jij redden van zijn obsessieve angsten.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *