homescontents

Hoe u uw gevoelens van jongens van verschillende tekenen van de dierenriem uiten.

Hoe u uw gevoelens van jongens van verschillende tekenen van de dierenriem uiten

Wanneer je kennis maakt met een nieuwe man, kun je zijn houding tegenover je nauwelijks proberen te begrijpen: of hij nu serieus is afgestemd of telt gewoon op een kortetermijntrigue? Sterren helpen dit te begrijpen, nauwkeuriger

, zijn sterrenbeeld. Astrologen analyseerden de kenmerken van het gedrag van jongens van verschillende tekens en bedroeg de beschrijving van hoe ze zich gedragen als het meisje ze in feite leuk vindt. Dus:

RAM. Vertegenwoordigers van dit bord vaak ongeduldig, houden van alles en onmiddellijk, haten om te wachten. Maar voor het meisje van hun dromen zal een uitzondering maken — Evenementen zullen zich niet haasten, u zult proberen voor u twee OASIS comfort en kalm te creëren.

Teltsy. Als de guy-taurus graag bij je is, zal hij geen spijt van de macht om het te laten zien. Hij zal je sms onmiddellijk beantwoorden, zonder de pauze vast te houden, en als hij je in de menigte van mensen ziet, zeg dan, in de metro, het schaamt zich niet om op te roeien en stevig op te knappen. Ze zijn vol energie en worden nooit moe om een ​​geliefde te verbazen.

Tweelingen. Gemini-jongens zijn erg energiek, inventief, maar tegelijkertijd hectare. Ze zijn nooit saai met hen, en ze tonen hun gehechtheid aan het feit dat de hele tijd dat ze proberen te controleren of het gekozen is.

Scheuren. Loyaal en zorgzaam teken. Als hij je leuk vindt, zal hij je erover geven om te weten, zodat noch je noch de omringende twijfels. Je zult nooit verdrietig en huilen van wrok naast een kanker.

Leeuwen. Ze zijn zelfverzekerd en ambitieus, dus hints geven de voorkeur aan directe spraak. «ik vind je leuk», —Hij zal het je vertellen en niet passen.

viagra kopen

maagd. Ze houden ervan om alles te analyseren, komen naar de redding, je kunt letterlijk in alles vertrouwen. Ze zijn niet zo recht als leeuwen, dus tonen ze hun sympathie met aanraking en emotionele gebaren. Zulke jongens zijn erg oplettend en zullen je veel over je kunnen vertellen, als je verliefd bent op een echte.

schubben. Idealisten die ruzie maken en conflicten. Hun optimistische blik op het leven helpt niet alleen voor hen — Ze proberen het zelfvertrouwen te verhogen tegen het meisje dat van houdt.

Schorpioenen. Zeer gepassioneerde jongens. Bovendien proberen ze een partner gelukkig te maken elke manier, daarom, zoals een tweeling, ze zullen het elke dag nauwelijks mengen en juichen.

Sagittev. Onafhankelijke, liefdesavonturen. Ze demonstreren hun gehechtheid door middel van materiële dingen, of het nu gaat om een ​​luxueus boeket of wandeling naar het duurste restaurant. Bovendien, beslissen over een relatie met Boogschutter, word je zijn partner in verschillende soorten avonturen, dus je zult je niet kunnen lastigvallen.

Steenbok. Vertegenwoordigers van dit bord worden onderscheiden door duidelijk, maar zodra hij met u begint te raadplegen of andere tekenen van loyaliteit kunnen tonen, weet het: het is liefde. Het is belangrijk voor hen om te weten wat u kunt vertrouwen op u — Zo ja, overweeg dan dat u het hebt gewonnen.

Waterman. Ze zijn slim en charmant van de natuur. Tonen hun gevoelens door woorden, geen acties. Als je de vertegenwoordiger van dit bord houdt, maak je dan voor om van oren te houden — Je zult veel praten, lang en alles.

Vissen. Vissen zijn extreem gevoelig. Vaak zijn anderen moeilijk om de gevoelens van vissen op te lossen, maar als hij verliefd wordt, wordt hij verliefd op een echt. Wacht op turbulente ruzies, gepassioneerde afstemmingen en romantiek om Shakespeare te worden.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *